Ziua și transferul la Muscelul Câmpulung. Un fundaș de 25 de ani, venit din Liga a doua, a fost prezentat vineri de clubul muscelean

Muscelul Câmpulung transferă pe bandă rulantă. Doar în această săptămână echipa de pe locul secund, în seria a cincea, a obținut semnătura a patru fotbaliști. Ultima achiziție a muscelenilor este Vlad Gîsă, fundaș de meserie, venit la Câmpulung din liga secundă de la CSC Dumbrăvița.

Muscelul Câmpulung s-a despărțit în această săptămână de trei jucători exponențiali Niță, Turcin și Sajin însă mai marii de la echipă nu au stat degeaba. Tot în această săptămână, la Câmpulung, au sosit patru fotbaliști, numărul total al jucătorilor transferați în această iarnă la echipa finanțată de Dr. Claudiu Ciolan ridicându-se la opt. Ultimul transfer al muscelenilor este un fundaș de meserie, în vârstă de 25 de ani și vine de la liga a doua, de la CSC Dubrăvița. Vlad Gîsă a început fotbalul la Dinamo București de unde a făcut pasul la echipele naționale de juniori ale României, U17, U18 și U19. În cariera lui a mai evoluat la FC Voluntari U19, Chindia Târgoviște, FC Voluntari, Turris Turnu Măgurele, Farul Constanța și Astra Giurgiu. La CSC Dumbrăvița Vlad Gîsă a fost om de bază, acesta fiind folosit în 14 jocuri, dintre care 13 ca integralist. Muscelul Câmpulung i-a mai transferat în această perioadă pe lângă Vlad Gîsă pe Demian Popovici, Robert Stănici,Diop Mohamed, Eric Alima, Aleksandru Longher, Ștefan Coman și Dănuț Mihăescu.

Bine ai venit, Vlad Gîsã!
FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul jucãtorului Vlad Gîsã, ultima oarã la CSC Dumbrãvița!
Fundaș, în prima parte a campionatului, acesta a adunat 14 prezențe în tricoul echipei de Liga 2 CSC Dumbrãvița, în 13 dintre ele fiind integralist.
În tricoul tricolor, Vlad a evoluat pentru U17, U18 și U19.
În cariera sa, acesta a mai evoluat la FC Dinamo U19, FC Voluntari U19, Chindia Târgoviște, FC Voluntari, AFC Turris Turnu Mãgurele, Farul Constanța și Astra Giurgiu.
Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!

Alte știri