Zi neagră pe șoselele din Muscel și Argeș! Accidente grave în care au fost implicate motociclete.

Două accidente grave, în care au fost implicate motociclete, s-au produs duminică pe șosele din Argeș. La Mihăești, un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil.
În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconștient de către echipajele medicale.
Cel de al doilea accident s-a produs la Corbeni.
Un bărbat de 41 de ani, din București, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Corbeni, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din județul Galați.
În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav (multiple contuzii), iar pasagera de pe motocicletă, o femeie de 42 de ani, tot din București, a fost rănită ușor. Ambii au fost transportați la spital.
În cele două evenimente rutire au fost întocmite dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
foto:
accident Mihăești

Alte știri