Vlad Mariea, musceleanul de la Cupa Mondială, intră mâine în concurs!

Emoții mari mâine, la cupa Mondială de Lupte greco-romane, care se află în plină desfășurare în țara vecină, Serbia. Musceleanul, Vlad Mariea, multiplu medaliat, național, mondial și european intră în lupta pentru marele trofeu mondial mâine. Muscelean la origini, dar înregimentat în momentul de față la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, Vlad Mariea, lupta pentru prestigiu dar și pentru gloria luptelor greco-romane de la noi din țară cât și pentru ”școala”  de la Câmpulung.

După mai bine de 250 de zile de inactivitate, lotul olimpic român de lupte greco-romane, care își are stabilit cartierul general la Câmpulung, de mai biune de 7 ani,se află în aceste zile în Serbia, acolo unde se află în plină desfășurare Cupa Mondială la Lupte. Sub directa îndrumare a marelui maestru al luptelor greco-romane, Anton Arghira, întreagul lot s-a pregătit în toată această perioadă cu gândul la Cupa Moindială, dar și cu gândul la Turneele de calificare, mondiale și europene,  la Olimpiada de la Tokyo.

Musceleanul Vlad Mariea, în prezent aflat sub contract cu cel mai galonat club din România, Steaua București, format și crescut la Clubul Sportiv Muscelul Câmpulung, va intra pe salteaua de întrecere mâine, atunci când toți iubitorii sporturilor de contact vor fii cu ochii ațintiți spre Serbia, acolo unde elevul antrenorului emerit, Anton Arghira, va încerca să cucerească cununa cu lauri.

Tot mâine, va intra în lupta și ”greii” Mihai Mihuț, Răzvan Arnăut și actualul Campion European, Alin Alexuc. Sperăm ca delegația din România să revină din țara vecină  cu cât mai multe medalii pentru a dovedi încă o dată, dacă mai era nevoie, pricepere și devotamentul întregului staff tehnic, condus de maestrul Anton Arghira

Alte știri