Vizită surpriză în vestiarul Interului.

Vizită surpriză în vestiarul Interului din Câmpulung la ultimul antrenament înaintea confruntării de sâmbătă, de pe Municipal cu CS Rucăr, în derby-ul de Muscel. Mihăiță Popescu, în prezent la Hamilton în Scottish Premiership, împrumutat de la Heart of Midlothian FC, a ținut să-i îmbărbăteze pe musceleni, venind special să le ureze baftă în dificila confruntare cu CS Rucăr.

Surpriză de proporții la ultimul antrenament al muscelenilor înaintea confruntării de sâmbătă cu CS Rucăr de pe Municipalul din Câmpulung. La cabine și-a făcut prezența fotbalistul Mihai Popescu, în prezent la la Hamilton în Scottish Premiership, împrumutat de la Heart of Midlothian FC. Crescut și format la școala de fotbal din Câmpulung, Mihăiță Popescu a profitat de vacanța pe care o are și a dat o fugă la Câmpulung pentru a le ura multă baftă muscelenilor în confruntarea cu CS Rucăr.

                      Chiar dacă nu am apucat să evoluez pentru echipa de seniori a Câmpulungului, eu am rămas cu sufletul alături de acest oraș minunat și de fotbalul de aici. Tocmai de aceea am ținut neapărat să vin și să-i încurajez pe băieți înaintea dificilei confruntări de sâmbătă, cu CS Rucăr. Sper să obțină o victorie clară și să continue lupta până la capăt pentru atingerea obiectivului propous, câștigarea campionatului și, impălicit accederea la barajul pentru promovarea în liga a treia. Sunt alături de băieți și sper să nebucurăm împreună de victorie după joc. Baftă multă, băieți!

 

 

Mihai Popescu (29 de ani), fostul fundaș dinamovist ajuns în septembrie 2020 la Heart of Midlothian, a fost împrumutat de clubul scoțian în acest sezon la Hamilton Academical, echipă de mijlocul clasamentului în liga secundă.

Fără Popescu, cei de la Hearts au făcut un sezon bun în Scottish Premiership și vor termina campionatul pe locul 3, după deja campioana Celtic și Rangers, astfel încât vor evolua în viitoarea ediție a Europa League.

În fotbalul scoțian, Popescu a jucat în Premiership doar pentru St. Mirren (17 meciuri în 2019), la Hearts contribuind în schimb la promovarea din Championship în prima ligă, după ce a bifat 18 partide și un gol în sezonul 2020-2021.

Alte știri