Vitezomani surprinși de RADAR pe șoselele din Muscel

În ziua de 21 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 60 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

  • În ziua de 21 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 47 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată cu aparatul RADAR cu viteza de 125 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Sursa: IPJ Argeș

Alte știri