Vitezomani surprinși de aparatele RADAR pe șoselele din Muscel

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat pe tronsoanele de drum din zona de competență pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive.

Cu această ocazie aceștia au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 130 km/h.

Totodată au depistat o tânără de 24 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h.

De asemenea polițiștii au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mioveni care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h.

Tot în cadrul acțiunii polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

Polițiștii au mai depistat un tânăr de 24 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h.

Cele cinci persoane depistate au fost  sancționate contravențional conform OUG 195/2002 cu amenzi în valoare de 1305 lei fiecare, fiindu-le reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Alte știri