(Video) Reținuți de oamenii legii după un scandal în trafic!

Un bărbat și o femeie au fost reținuți de polițiști după ce au provocat un scandal în trafic. În ziua de 2 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Topoloveni și o femeie de 26 de ani, din Rătești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 aprilie, cei în cauză au avut un conflict în trafic cu un alt conducător auto.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe DN 65B, pe fondul unei depășiri pe acostamentul părții carosabile, împrejurare în care bărbatul de 34 de ani, din Topoloveni, căruia nu i s-a permis să depășească, a adresat injurii și amenințări cu acte de violență conducătorului autoturismului din fața sa, după care ar fi lovit cu pumnii atât autoturismul în cauză cât și pe conducătorul auto, în timp ce femeia de 26 de ani, din Rătești, ar fi aruncat cu un obiect și ar fi lovit autoturismul în cauză cu pumnii și picioarele.
În ziua de 2 mai, după administrarea probatoriului, cele două persoane au fost reținute, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
sursa video:

Alte știri