(Video) Mascații au descins la traficanții de droguri din Câmpulung! Patru persoane au primit mandate de arestare

În urma descinderilor de miercuri, de la Câmpulung, șapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar patru dintre aceştia au primit mandate de arestare preventivă pentru câte 30 de zile, în urma percheziţiilor ce au avut loc, la domiciliile unor bărbați bănuiți a fii traficanți de droguri. Cei patru sunt cunoscuţi interlopi din Câmpulung.

 

Miercuri, la primele ore ale dimineții, mascații au descins la mai multe adrese din Câmpulung unde oamenii legii aveau informații că se ascund mai mulți membrii ai unei grupări de trafic de droguri. Au fost duşi la audieri mai mulţi tineri, șapte  dintre ei fiind reţinuţi. Dintre aceștia patru au primit mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

”11 percheziții domiciliare au fost efectuate, miercuri, 29 septembrie, de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, la persoane bănuite de trafic de droguri.
Fragmente vegetale și sub formă de pulbere au fost descoperite în urma perchezițiilor, iar, după administrarea probatoriului, 7 persoane au fost reținute.
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare, dintre care 10 în Câmpulung și una în Schitu Golești, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, formată din 12 persoane.
Din cercetări a reieșit că, după arestarea și trimiterea în judecată, în cursul anului 2020, a membrilor altor grupări cu aceleași preocupări, din municipiul Câmpulung, cei în cauză ar fi comercializat droguri în plan local.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 50 de grame de fragmente vegetale, precum și semințe plantate de cannabis, aproximativ 5 grame de substanță purvelurentă, susceptibilă a fi droguri, ustensile pentru preparare, cântărire și consum de droguri, dar și alte mijloace de probă.
Două dintre persoanele vizate de anchetă sunt în prezent arestate în altă cauză.
De asemenea, 8 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, iar, după administrarea probatoriului, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri legale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.
La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.” a transmis IPJ Argeş într-un comunicat de presă.

Alte știri