(VIDEO) Casă mistuită de flăcări, în Argeș! O femieie a fost găsită carbonizată

O femeie a murit în urma unui incendiu puternic care a izbucnit la o casă din comuna Arefu, județul Argeș, duminică seara.Victima în vârstă de aproximativ 86 de ani a fost găsită carbonizată în interiorul locuinței. Flăcările au cuprins casa pe o suprafață de aproximativ 50 mp, potrivit ISU Argeș. Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

Având în vedere informațiile apărute în spatial public, referitoare la faptul că în urma unui incendiu la o locuință din Arefu, a rezultat decesul unei femei, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În cursul nopții de 04 spre 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Arefu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

După stingere, o femeie de 87 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului, a fost găsită decedată

Alte știri