Vacanță de vis în Muscel, adrenalină la maxim! IezerVenture, o experiență sălbatică și de neuitat!

Totul miroase aici a proaspat: interioarele ce lasa soarele si verdele din jur sa pătrundă și să scalde casa în lumină și culoare, mâncărurile irezistibile gătite cu ingrediente culese din grădină, notele rustice vioaie. Si cum sa nu te apuce pofta de vacanță la țară? În zona Muscelului, în partea de nord a județului Argeș, ai ocazia să descoperi pitoreasca comună Lerești, o destinație turistică care te va cuceri încă din primul moment. Aici vei găsi oameni extrem de ospitalieri și dornici să te ajute să descoperi frumusețile naturale care îți taie respirația încă de la intrarea în localitate.

Traseul oferă o experiență de off road inedită cu o durată totală de aproximativ 6 ore. Plecarea se face în jur de ora 09:30 – 10:00 de la sediul IezerVenture sau de la pensiunea Amada sau cabana Prieteniei. Ne vom întoarce la cazare în jurul orelor 16:00 – 16:30. Aventura Off Road este cel mai accesibil pachet disponibil care include tura de o zi + masa de la stână. Experiența se desfășoară pe durata a 6 ore. Acest pachet nu are inclusă nicio noapte de cazare.

Vei avea parte de peisaje care îți vor tăia respirația, adrenalină și aer extrem de curat, prânz tradițional cu bucate BIO pregătite special să îți satisfacă cele mai exigente pofte.

Prețul pachetului Aventură Off Road este de 350 lei/persoană și în acest pachet sunt incluse:

  • Aventura Off Road cu o durată totală de aproximativ 6 ore
  • Peisaje de vis la stâna Strâmtu
  • Experimentează viața ciobanilor
  • Prânz tradițional inclus la stâna Clăbucet
  • Plimbare la barajul Râușor
  • Vizită la cimitirul Eroilor
  • Relaxare în natură, adrenalină și multă voie bună

Pe parcursul zilei există posibilitatea de a ne întâlni cu diferite specii de animale sălbatice, cele mai întâlnite în zona noastră fiind: căprioara, ciuta, porcul mistreț, vulpea, iepurele, ursul etc.

Locație – Aproape de București

Lăsând agitația din oraș, la aproximativ două ore de mers cu mașina de București, ajungem în comuna Lerești situată la nord de Câmpulung Muscel, la poalele munților Iezer Păpușa.

Recomandări de echipament

Orice activitate sportivă necesită un echipament minim pentru a se desfășura în siguranță și confort.

Noi recomandăm purtarea bocancilor, geacă de vânt și ploaie, căciulă, ochelari de soare pentru că la munte vremea este schimbătoare.

Ne bucurăm când întâlnim oameni care respectă muntele și natura așa că nu lăsăm în urmă gunoaie, nu rupem plante (unele sunt protejate prin lege) și nu inscripționăm pe stânci, pomi sau cabane. Ocrotim fauna și monumentele naturii.

Descrierile la pachete pe lung le gasiti mai jos:

Alte știri