Un bărbat de 41 de ani a murit strivit de un utilaj greu

Un bărbat care lucra la săparea unui şanţ pentru montarea gardului pe un tractor cu minicupă a suferit un accident care i-a pus capăt vieţii. În timpul manevrelor utilajul s-a balansat, iar cabina a căzut peste el strivindu-i pieptul de manetele cu care era manevrată cupa.

Lovitura a fost atât de puternică încât, i-a rupt sternul. Cei aflaţi în zonă au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD de prim ajutor şi un echipaj cu autospecială de descarcerare.
Evenimentul s-a petrecut pe o stradă greu accesibilă din municipiul Câmpulung, iar cei care au ajuns la faţa locului au intervenit pentru scoaterea victimei din utilaj. Paramedicii de pe ambulanţa SMURD au făcut manevrele de resuscitare conform procedurilor impuse în astfel de situaţii. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă SAJ cu un medic, care nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul. La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale poliţiei care au demarat cercetările pentru stabilirea cauzei accidentului.

Alte știri