Trei jucători exponențiali au fost puși pe liber!Niță, Turcin și Sajin au devenit istorie la Muscelul Câmpulung

Surpriza mare în această dimineață la sedința de dinaintea primului antrenament al zilei al echipei Muscelul Câmpulung. Niță, Sajin și Turcin puși pe liber de principalul finanțator al echipei, Dr. Claudiu Ciolan. ”A fost decizia mea in totalitate! Momentan nu mai simteam ca ii putem ajuta sa evolueze !” a spus omul cu banii de la echipa de pe locul secund în seria a 5 a, Liga 3 a.

Muscelul Câmpulung, echipa cu cea mai mare șansă de a promova în eșalonul secund al fotbalului românesc, a făcut astăzi anunțul. Trei jucători exponențiali, care au evoluat meci de meci, anul trecut sub culorile alb-roșii, au fost puși pe liber. Niță, Sajin și Turcin și-au încheiat socotelile cu echipa de la poalele Măgurii. Anunțul a fost făcut de președintele clubului Costin Ghiță în această dupa amiază, iar principalul finanțator al echipei, Dr. Claudiu Ciolan a detailat pentru informatiademuscel.ro, cauzele care au stat la baza încetării colaborarii dintre cele două părți:

A fost decizia mea in totalitate! Momentan nu mai simțeam că ii putem ajuta să evolueze !  A fost decizia mea
 Stafful tehnic ii dorea până reușeam să aducem alți jucători pe posturile respective, dar nu mi s-a părut corect așa. Săptămâna viitoare se încheie perioada de transferuri, nu puteam să ne batem joc de jucători, astfel pot să-și găsească alte angajamente. Dar nu-i mai putem ajuta noi ca echipa,să fie motivați, să se antreneze la 100%. Sa aibă plăcere..-Dr. Claudiu Ciolan, principalul finanțator al echipei Muscelul Câmpulung

 

Alte știri