Temut interlop muscelean, încarcerat la Penitenciarul Mioveni

Poliţiştii câmpulungeni l-au ridicat, pe un individ destul de periculos, un interlop dintr-un cunoscutul clan din Câmpulung, condamnat definitiv într-un dosar de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a fost dus la penitenciar unde a fost încarcerat. Are de ispăşit o pedeapsă de un an şi patru luni. 

 

În luna martie a acestui an, I.V. B. ,  în vârstă de 45 de ani, din Câmpulung, a fost condamnat de Judecătoria Câmpulung la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare. Complicii săi, N. A.  şi I. G.  au primit pedepse de câte un an închisoare cu suspendare. În aceeaşi zi când a fost dată hotărârea definitivă, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel Piteşti. Astfel, I. V. B. a fost dus la Penitenciarul Mioveni acolo unde a fost încarcerat pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 1 an şi 4 luni.

” În ziua de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, privind un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung, condamnat la pedeapsa închisorii pentru un an și patru luni, ca urmare a săvârșirii  infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost încarcerat.” se arată într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

 

Alte știri