Sus la munte, la Muscel, ediția 2021! Spectacol privat, pe banii muscelenilor!

”Sus la munte, la Muscel!” Un eveniment important pentru musceleni, dar care a devenit peste noapte, un spectacol privat la care pot lua parte doar acoliții administrației publice din Câmpulung. Publicațiile din orașul de la ”Poalele Mateiașului” nu au acces la acest eveniment! Nici muscelenii de rând. Se intră pe bază de invitație…Doar TVR1!!!!

 

 

 

Mai mult, evenimentul ar fii trebuit sa se desfășoare la o altă locație decât ”careul” Colegiului Național Pedagogic Carol I, acolo unde, în prima seara de concurs, au fost scaune libere spre dezamăgirea tuturor. În această seara, renumitul interpret de muzică populară, Ionuț Dolănescu împreună cu soția sa, Doinița au făcut un live pe facebook în care invita toți muscelenii la concert. Nasol…. Administrația locală, prin cel care a organizat ”Sus la Munte, la Muscel”, a anunțat că la spectacolul oferit de cei mai în vogă rapsozi din România, nu se va intra liber…ci, doar pe invitații. Mai mult, a îngrădit dreptul de a transmite live sau înregistrat, posturilor de televiziune din Muscel, altele decât celor aservite puterii, invocând drepturile în exclusivitate ale TVR1. Astfel, banii cheltuiți pe un astfel de eveniment, sunt pentru acoliții celor din primărie nici de cum pentru muscelenii de rând care ar fi fost îndreptățiți să asiste la un astfel de concert. Sus la Munte, la Muscel fiind un spectacol al nostru, al muscelenilor, ideal ar fii fost ca acesta să se țină în Piața Primărie la care să poată asista tot musceleanul, tot câmpulungeanul și nu numai …Din păcate intrarea la spectacol s-a făcut pe bază de invitații, având acces doar anumite persoane acceptate de organizatori…

P.S. A se vedea în foto, în plan îndepărtat, cum jandarmii asigură buna desfășurare a evenimentului…..a celor invitați!!!!!

Alte știri