Ștefan Ghiță și Laurențiu Hagiu, pe lista scurta a lui Dinamo București!? Tranzacția ar urma să se facă în iarnă prin intermediul promotorului Adrian Troscenco

Prestațiile foarte bune ale mijlocașului muscelean, Ștefan Ghiță în această ediție de Liga 3, l-au adus în vederile mai multor echipe din eșaloanele superioare de la noi țară. Ultima echipă care s-a interesat de căpitanul echipei Muscelul Câmpulung este Dinamo București. Președintele clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu se pare că, prin intermediul promotorului Adrian Troscenco, muscelean la origini, ar urma să îl invite de Ștefan Ghiță să evectueze pregătirea de iarnă alături de ceilalți jucători pregătiți de Ovidiu Burcă. De asemenea, un alt jucător din lotul muscelean, Laurențiu Hagiu ar urma să-l însoțească pe Ștefan Ghiță în cantonamentul de iarnă al lui Dinamo.

Ștefan Ghiță, căpitanul echipei Muscelul Câmpulung a avut o prima parte de campionat de vis. Execuțiile de kinogramă din care a marcat goluri de generic l-au adus imediat în atenția unor echipe din eșaloanele superioare ale fotbalului de la noi din țară. Fost coleg la echipele de juniori cu Octavian Popescu, perla din curtea lui Gigi Becali, Ștefan Ghița era la un moment dat catalogat ca fiind mult mai talentat decât prietenului lui de la FCSB. Însă, ceva s-a întâmplat cu randamentului lui și a dispărut interesul echipelor mari față de el. Ultimul joc disputat pe Municipal, Muscelul Câmpulung-Viitorul Curița, scor 4-0, l-a adus din nou în prim plan pe ”copilul teribil” al fotbalului de pe plaiurile muscelene. Ștefan Ghiță, în vârstă de 22 de ani, a avut o contribuție decisivă la victoria alb-roșilor în fața moldovenilor din Onești. A înscris un gol de toată frumusețea, șut în vinclul porții de la circa 25 de metri, cu precizia unui lunetist și coautor la alte două reușite ale muscelenilor. Jocul foarte bun etalat de Ghiță( a jucat cu infiltrații în aceste prima 12 etape) din acestt sezon de Liga a 3 a, dar și ultimele reușite ale căpitanului muscelean l-a adus în atenția mai marilor din Șoseaua Ștefan cel Mare. Astfel, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo București s-a interesat zilele trecute de statutul jucătorului. Oficialul dinamovist ar vrea ca Ștefan Ghiță să se alăture celorlalți jucători alb-roșii în perioada de pregătire de iarnă pentru al vedea la lucru.Alături de Ștefan Ghiță ar urma să meargă în Ștefan cel Mare și Laurențiu Hagiu. În vârstă de 21 de ani, puternicul fundaț central venit în această vară la Câmpulung a fost folosit în ultimele jocuri de Muscelul, iar randamentul acestuia a fost unul foarte bun.

Laurențiu Hagiu, trecut pe la Voluntari și Oțelul Galați a fost component și al NAȚIONALE Under 18. Mutarea celor doi fotbaliști ar urma să se facă prin intermediul lui Adrian Troscenco, unul dintre cei mai galonați propotori din sportul românesc.

Adrian Troscenco,  muscelean la origini, este un apropiat al echipei Muscelul Câmpulung, dar mai ales al principalului finanțator al echipei Dr. Claudiu Ciolan.

Alte știri