Sola Grația Dragoslavele – CSC Suseni, 3-2. Alb-albaștrii s-au impus la capătul unui joc spectaculos și plin de suspans

Sola Grația a mai bifat o victorie în actuala stagiune competițională de liga a patra. Alb-albaștrii s-au impus sâmbătă, în jocul de acasă, cu CSC Suseni, scor 3-2, la capătul unui joc spectaculos și plin de suspans.

Micuța, dar cocheta arenă sportivă din localitatea argeșeană, Dragoslavele a fost luată cu asalt sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineații. Trei jocuri de fotbal la copii și juniori și un joc la seniori de Liga a patra a fost rețeta fotbalistică oferită iubitorilor sportului rege de câtre finanțatorul echipei Sola Grația, Emanuel Nițu, nimeni altul decât cel care a ridicat acest complex sportiv de la zero într-un timp foarte scurt și fără niciun ajutor financiar din partea autorităților locale. De departe cel mai așteptat joc al zilei a fost cel dintre echipa de seniori Sola Grația Dragoslavele și CSC Suseni, joc din cadrul rundei 1 șasea, din campionatul Ligii a patra. Gazdele se prezentau în fața propriilor suporteri după înfrângerea din intermediara de miercuri, de la Albota, 1-3, în fața celor de la Speed Academy, iar un rezultat, altul decât victoria nici nu concepeau. Astfel că, partida a început în nota de dominarea a celor de la Sola Grația, Plecanciuc, căpitanul gazdelor fiind foarte activ în atac punându-l în două rânduri la încercare pe portarul oaspete. În minutul 6, gazdele beneficiează de o lovitură de la 11 metri, iar Popescu nu ratează de la punctul cu var, deblocând tabela de marcaj. 1-0

Au urmat minute bune de dominare ale gazdelor, însă Eremia, Bratu, Plecanciuc și POpescu nu au găsit calea spre gol. În minutul 28, Bălașe prinde un voleu de zile mari de la circa 20 metri și duce scorul la 2-0.

Sola Grația a intrat la pauză în avantaj de două goluri și toată lumea era mulțumită. Reveniți de la cabine, jucătorii oaspeți au etalat un joc mult mai consistent, au închis culoarele către propria poartă și au construit mult mai bine la centrul terenului. Iar acest lucru avea să se vadă și în economia jocului. În minutul 61, formația din Suseni a redus din diferență grație reușitei lui Adrian Dumitru care a șutat plasat, din interiorul careului de 16 metri învingându-l pe portarul Vălimăreanu.

Golul marcat de formația din Suseni le-a dat încredere jucătorilor în galben și au luat cu asalt poarta lui Vălimăreanu în încercarea de a marca și golul egalizator, însă au ratat cu seninătate două oportunități din situații foarte bune. De partea cealaltă, Sola Grația putea să încheie jocul în minuteșe 70, 02, 75 și 80 când pe rând Eremia, Plecanciuc în două rânduri, Guran și Roșca au trecut pe lângă gol. În minutul 89 însă, Bobaru scăpat la limita offsaid-ului înscrie elegant, printre picioarele goal-keeperului oaspete ieșit în întâmpinare și mai aduce liniștea în tabăra gazdelor.

Când toată lumea aștepta fluierul de final al centralului Cătălin Geantă, oaspeții reduc din nou din diferență prin Holban însă Sola Grația Dragoslavele termină partida în careul oaspeților ratând două ocazii mari de gol într-un interval de doar câteva secunde. Etapa viitoare, Sola Grația Dragoslavele se va deplasa la Rucăr acolo unde va avea loc derby-ul localităților, derby-ul marilor orgolii

Alte știri