Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș”E nevoie de sânge în spitalele din România în fiecare zi! Dacă suntem sănătoși și putem, haideți să ajutăm!”

E nevoie de sânge în spitalele din România în fiecare zi! Dacă suntem sănătoși și putem, haideți să ajutăm! Sângele salvează vieți!Credem în solidaritate și încumanitate și acționăm! Social-democrați din tot județul Argeș au donat vineri sânge în cadrul unei acțiuni naționale organizată la Câmpulung. Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș, cât și președinte al organizației PSD Câmpulung, a fost prezentă la eveniment alături de mai marii județului. De asemenea, Corina Scarlat s-a alăturat inițiativei și a donat sânge.

Din păcate, viețile multora dintre semenii noștri depind de sângele pe care oricare dintre noi îl putem dona. Este un gest simplu, care înseamnă însă cel mai de seamă dar pentru cei aflați în suferință: sângele salvează vieți!
O echipă numeroasă a PSD Argeș a fost prezentă la eveniment. Echipa a fost condusă de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și de deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș. Din echipă au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, consilieri județeni, consilieri locali, precum și membri ai TSD și ai OFSD Argeș.
Campania de la Câmpulung a fost organizată de televiziunea Digi 24, având ca principal partener Consiliul Județean Argeș.
Social-democrații care au donat sânge, dar au donat și cardurile cu suma de aproape 70 de lei fiecare ce se acordă celor care fac acest gest. Toate cardurile vor fi folosite pentru beneficiari ai serviciilor oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș, instituție din subordinea Consiliului Județean Argeș.
Eu am donat nu o dată #sânge, gândindu-mă mereu că nu poate exista o fuziune mai mare decât sângele a doi oameni care se completează pentru sănătatea și #viața celui în nevoie!
👏Nu mă interesează nici religia, nici culoarea politică, nu mă interesează decât faptul că donatorul este OM!
Un mare BRAVO tuturor celor care au reușit să ne aducă împreuna la #Câmpulung: Televiziunea Digi 24, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Centrul de Transfuzii Pitești, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Primăria Câmpulung.
🙏Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru mobilizare!
🎩Chapeau bas, Prof. Univ. Dr. Jinga, rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, musceleanul nostru!
❤️Și să nu uit, mândră că sunt colegă cu voi mulți, mulți dintre cei care ați donat azi sânge!
🤝Noi, parlamentarii PSD de Argeș – eu, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea – nu am lipsit!
☀️Toți solidari și cu credința fermă că donând sânge salvăm vieți! a scris Deputatul social democrat Simona Bucura Oprescu, președinte organizația PSD Câmpulung

 

Alte știri