Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș” La mulți ani, Ștefănești! 570 de ani de la prima atestare documentară!”

Ștefănești, 570 de ani de la prima atestare documentară! La invitația primarului Nicolae Velcea, am participat ieri cu mare bucurie la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 570 de ani de la prima atestare documentară a orașului #Ștefănești.

Am mers la Ștefănești într-o echipă puternică din care au făcut parte președintele executiv al #PSD #Argeș, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești -, senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, primarii Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, consilieri județeni și locali.
Am asistat la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, văzând în același timp bucuria copiilor și nepoților lor. I-am felicitat pe tinerii premiați pentru rezultatele bune obținute la învățătură și pe plan sportiv. În leagănul Brătienilor și Goleștilor se simte respectul pentru trecut, preocuparea pentru prezent și încrederea în viitor!
Ștefăneștiul este pe mâini bune!
Felicitări primarului Nicolae Velcea și echipei sale!
La mulți ani, Ștefănești!

Alte știri