Simona Bucura Oprescu, deputat PSD Argeș” Felicit ACoR Argeș pentru 25 de ani de la înființarea Asociației Comunelor din România!”

Ieri, la Boteni, a avut loc prima Adunare generală a ACoR Argeș în format fizic după pandemia de coronavirus, iar bucuria revederii a fost mare pentru toți participanții.

Puțini sunt cei care știu că prima filială județeană a Asociației Comunelor din România a fost înființată în județul #Argeș acum 25 de ani. În tot acest timp, Asociația Comunelor din România a rămas o voce constantă și profesionistă a primarilor din mediul rural.
În Argeș, președintele ACoR Argeș, primarul Ion Dumitru, împreună cu colegii săi din conducerea Asociației, au reușit să coaguleze energiile aleșilor locali din județ, indiferent de culoarea lor politică, pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele cu care comunitățile pe care le conduc se confruntă.

Îi asigur pe toți #primarii din județ de sprijinul meu necondiționat pentru ca, împreună, să avem cât mai multe proiecte finalizate pentru comunitățile din Argeș și împreună să ducem Argeșul pe primul loc!
Continuăm parteneriatul!

Alte știri