Și-a tâlhărit fosta concubină și a ajuns după gratii

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în judeţul Argeş după ce ar fi comis o tâlhărie pe raza municipiului Câmpulung. Victima este chiar fosta lui concubină.

Ce doi s-au întâlnit, luni după-amiază, în autogara din Tabaci şi s-au luat la ceartă, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. La un moment dat, bărbatul, recurgând la acte de violenţă, i-a sustras femeii suma de 11.000 de lei şi un lănţişor din aur, după care a plecat la Brezoi, luându-l cu el şi pe fiul lor în vârstă de 5 ani. La toată scena, derulată în incinta unui magazin de materiale feroase, au asistat tatăl, fratele şi un unchi ai agresorului, care nu au intervenit pentru a aplana conflictul, dar nici nu au participat la scandal. După incident, victima a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei. Cazul a fost preluat de Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Câmpulung, iar după mai multe ore de căutări agresorul a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă.

În ziua de 20.06.2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Brezoi, județul Vâlcea. Din cercetări, s-a stabilit că în dimineața zilei de 20 iunie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Câmpulung, bărbatul ar fi deposedat-o, prin acte de violență, pe fosta concubină, de suma de 11.000 de lei și un lănțișor din aur, ulterior deplasându-se spre județul Vâlcea. Bărbatul a fost identificat și bunurile sustrase au fost recuperate parțial, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeș

Individul a fost prezentat astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar Judecătoria Câmpulung a decis că acesta merită să petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

 

Alte știri