Rezultate Evaluare Națională Argeș 2021. Ce note s-au luat

Rezultate Evaluare Națională Argeș 2021. Absolvenții claselor a VIII-a din Argeș, care au susținut examenele la Evaluare Națională săptămâna trecută, află rezultatele la probele susținute și, în funcție de acestea, își vor stabili opțiunile pentru admiterea la liceu.

Rezultatele la Evaluare Națională 2021 vor fi publicate după ora 14.00 pe site-ul edu.ro al Ministerului Educației. Accesarea acestora se face prin intermediul unui codul unic de candidat, primit de fiecare elev în parte după prima probă scrisă de la Evaluare Națională 2021.
Potrivit metodologiei de admitere la liceu, media obținută la Evaluare Națională reprezintă 80% din media de admitere la liceu, restul de 20% fiind reprezentat de mediile generale din clasele V-VIII. În cazul claselor cu profil vocațional, unde se dau teste de aptitudini separate, modalitatea de calcul a mediei de admitere este diferită. Rezultatele la Evaluare Națională 2021 pentru județul Argeș vor fi afișate pe edu.ro în secțiunea specială Rezultate Evaluare Națională 2021 și pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Argeș.
Vezi aici rezultatele la Evaluare Națională 2021 în Argeș
http://evaluare.edu.ro/Evaluare/RapoarteJ.aspx?jud=2

Alte știri