Remiza albă în Trivale! Chindia Târgoviște a ratat o lovitură de la 11 metri, iar FC Argeș a fost aproape de gol prin Ișfan și Joao Miguel

FC Argeș și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, 0-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din Trivale, din runda cu numărul 10 a Casa Liga 1. Dâmbovițenii au ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 25, prin Daniel Popa, iar piteștenii au trecut pe lângă golul victoriei în două rânduri în doar 1 minut de joc, prin Ișfan și Joao Miguel.

După 25 de minute anoste, în care cele două echipe au preferat să se tatoneze, dâmbovițenii puteau deschide scorul în urma unui penalty ușor acordat de centralul Adrian Cojocaru la un duel în careu între Tofan și Corbu. După cele două lovituri de la 11 m apărate în meciul de Cupă, cu FC Botoșani, portarul Flavius Croitoru a fost și de această dată inspirat, reușind să apere lovitura de la punctul cu var executată de Daniel Popa. După revenirea de la cabine, băieții noștri au intrat pe teren mult mai motivați și au pus presiune mai mare pe adversar. Ocaziile de gol nu s-au lăsat mult așteptate. David Meza Colli a fost foarte aproape de a deschide scorul cu un șut din interiorul careului care a trecut pe lângă bara din dreapta porții. Cu 20 de minute înainte de final, Ișfan a fost aproape de un gol spectaculos, dar Căbuz a respins excelent din vinclu. La faza imediat următoare, fundașii dâmbovițeni au reușit să respingă de pe linia porții la reluarea lui Joao Miguel. În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupă locul 8, cu 14 puncte. Următorul meci al echipei FC Argeș este programat vineri, 1 octombrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu CS Mioveni.
Foto: Gabriela Neacșu

Alte știri