Primarul din Mioveni, reținut de DNA. Ar fi acuzat pentru luare de mită. Ion Georgescu a fost exclus din PSD!

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost exclus din Partidul Social Democrat de Biroul Permanent Județean al PSD Argeș, întrunit în ședință extraordinară miercuri seara, la doar câteva ore după ce edilul a fost reținut de DNA.

Ion Georgescu, a fost reținut de DNA, sub acuzația de trafic de influență, după ce ar fi cerut mită 30.000 de euro pentru o angajare într-un spital, pe un post de conducere. Pentru că nu a putut rezolva angajarea, primarul a vrut să dea înapoi cei 10.000 de euro primiți avans, moment în care a fost prins în flagrant, chiar în sediul Primăriei Mioveni, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Acesta a fost adus de procurori la sediul DNA Pitești. Întrebat de reporterul Antena 3 CNN pentru ce a fost reținut, edilul a declarat: „Nu am luat, am dat”, fără să precizeze, însă, la ce se referă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri seara, că primarul orașului Mioveni va fi exclus joi din partid, în urma acuzațiilor care i se aduc.

Comunicat de presă

Întrunit în ședință extraordinară, Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni. PSD condamnă ferm și se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate și va fi intransigent cu oricine le va încălca.

Ion Mînzînă,
Președinte PSD Argeș

Alte știri