Președintele PSD Câmpulung, Georgel Mădulărea, atac la actuala administație locală”Lucrurile nu stau roz la Câmpulung. Multe proiecte finanțate din fonduri europene nu au fost finalizate, iar unui alt proiect i-a fost retrasă finațarea”

Organizația PSD Câmpulung a susținut, la finalul săptămânii,  o conferință de presă la care au luat parte președintele Georgel Mădulărea, președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea și Ciprian Neculăescu, proaspăt demisionar din funcția de sub-prefect a județului Argeș. Președintele social-democraților din Câmpulung a atacat actuala administrație locală, în special pe Elena Lasconi pentru ratarea proiectelor finanțate din fonduri europene, ba mai mult, unui proiect i-a fost retrasă finanțarea.

 

Am deschis conferința de presă prin a spune că lucrurile nu stau deloc roz la Câmpulung atunci când noile alegeri locale bat la ușă și #primarul Elena Lasconi își încheie 4 ani de mandat.
Multe proiecte care ar fi trebuit finanțate din fonduri europene nu au fost finalizate, așa cum Elena Lasconi se tot laudă prin toate mijloacele de comunicare. Asta înseamnă că #proiectele vor fi implementate pe banii câmpulungenilor.
Mai mult decât atât, unui proiect i-a fost retrasă finanțarea. Administrația locală se laudă cu proiecte care nu sunt duse la bun sfârșit.
PSD are vocația de a construi și își dorește o altă față a orașului de la poalele Mateiașului – Georgel Mădulărea, președinte PSD Câmpulung

Alte știri