Președintele ACS Muscelul Câmpulung, categoric-Ionel Augustin, blocat de”generali” la București, iar Bănel Nicoliță nu putea să vină la antrenamente!

Conferința săptămânală de presă a ACS Muscelul Câmpulung Elite 2022, a debutat cu președintele finanțator, Dr. Claudiu Ciolan, cel care se asigură de bunul mers al echipei, atât din punct de vedere valoric cât și din punct financiar. Domnia sa a făcut lumină încazul demiterii lui Alecsandru Popoivici de la cârma echipei de Liga3, dar a vorbit și despre posibilitatea de a aduce la Câmpulung nume sonore din fotbalul de la noi din țară. Este vorba de Ionel Augustin și Bănel Nicoliță.

Pentru prima dată de la începutul campionatului Ligii a treia, conferința de presă săptămânală a grupării fotbalistice de la poalele Mateiașului, ACS Muscelul Câmpulung, i-a adus înb fața mass-media locale pe oamenii care se ocupă de bunul mers al echipei. Este vorba de președintele finanțator Dr. Claudiu Ciolan, vicepreședintele Costin Ghiță, Team-managerul Alexandru Lulea și actualul antrenor Vasi Slăninoiu. Așa cum era de așteptat, cu toții au abordat subiectul demiterii lui Alecsandru Popovici de la cârma echipei după doar patru etape, cât și eventualele transferuri la Câmpulung Bănel Nicoliță jucător și Ionel Augustin pe banca tehnică. De asemenea s-a avut în vedere și pregătirea jocului de vineri, de pe Municipal cu Real Bradu, joc din cadrul rundei a 5 a, cât și despre eventualele achiziții din punct de vedere al jucătorilor posibili transferabili la ACS Muscelul.

Alte știri