Polițiștii musceleni la datorie!

Cercetări finalizate de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 septembrie a.c., în urma unui conflict spontan, un bărbat de 43 de ani, din Câmpulung,  ar fi lovit un alt bărbat, de 46 de ani, din același municipiu. Reamintim că în ziua de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 12 septembrie 2018, un bărbat de 65 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Societate amendată pentru nereguli silvice    

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au acționat pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la o societate comercială cu sediul în localitatea Dragoslavele, având ca obiect de activitate comercializarea, prelucrarea și depozitarea materialului lemnos.

Din verificări s-a constatat faptul că, administratorul societății verificate a expediat cantitatea de 6,01 m.c. de material lemnos, fără a o evidenția în Registrul de evidență.

De asemenea, avizele de însoțire a materialelor lemnoase nu erau înregistrate conform normelor legale.

Ca urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dragoslavele.

Alte știri