Organizația PSD Câmpulung a lansat campania „𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐝𝐞𝐦 𝐛𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐧𝐠”

PSD Câmpulung invită locuitorii orașului să își exprime opiniile și sugestiile cu privire la modul în care ar trebui alocat bugetul local pentru anul 2024. Prin această inițiativă, PSD Câmpulung dorește să implice cetățenii în procesul de planificare și prioritizare a investițiilor publice, în concordanță cu nevoile și așteptările lor. Comunicatul PSD Câmpulung precizează că propunerile pot fi trimise prin e-mail, https://www.facebook.com/psdcampulungmuscel 𝐬𝐚𝐮 𝐩e 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩, 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝟎𝟕𝟒𝟒𝟑𝟏𝟑𝟏𝟒𝟓 – 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐥 𝐌𝐚̆𝐝𝐮𝐥𝐚̆𝐫𝐞𝐚 – 𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐧𝐠. De asemenea, comunicatul anunță că proiectul de buget al municipiului va fi supus dezbaterii publice după ce va fi elaborat de către primărie.

Politica nu este doar un proces de luare a deciziilor în birouri, ea presupune dialog, transparență și implicarea activă a tuturor locuitorilor acestui oraș. Pentru a construi un #buget care să reflecte cu precizie nevoile reale ale cetățenilor, aceștia trebuie consultați și implicați în stabilirea direcțiilor de #dezvoltare.
Am lansat campania „𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐝𝐞𝐦 𝐛𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐧𝐠” și dorim să discutăm cu toți locuitorii orașului despre așteptările lor pentru bugetul din 2024.
Noi, reprezentanții PSD Câmpulung, vă invităm să contribuiți cu idei și sugestii pentru a decide #împreună direcțiile de dezvoltare ale orașului nostru, indiferent dacă este vorba despre infrastructură, educație, sănătate, spații verzi, etc. Fiecare propunere are o importanță deosebită pentru noi.
𝐍𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐞 https://www.facebook.com/psdcampulungmuscel 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐞
𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩, 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝟎𝟕𝟒𝟒𝟑𝟏𝟑𝟏𝟒𝟓 – 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐥 𝐌𝐚̆𝐝𝐮𝐥𝐚̆𝐫𝐞𝐚 – 𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐧𝐠

Alte știri