Muscelul Câmpulung, un nou amical în compania celor de la CS Mioveni.

Gruparea fotbalistcică musceleană de Liga 3 a, Muscelul Câmpulung a lăsat o impresie frumoasă în amicalul de miercurea trecută, 0-4, în fața celor de la CS Mioveni, iar antrenorul echipei din Super Ligă, Nicolae Duică le-a înaintat o nouă ofertă lui Ghița și compania de a mai efectua un joc școală chiar la mijlocula cestei săptămâni. Partida va avea loc tot pe stadionul Orășenesc, cu începere de la ora 14.00.

Lanterna roșie a clasamentului superligii de fotbal din România, CS Mioveni a făcut numai puțin de 7 transferuri în această perioadă de iarnă de la instalarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică. Pentru că mulți dintre jucătorii aduși la Mioveni au venit prea târziu, iar relațiile de joc dintre nou veniți și ceilalți galben-verzi încă nu s-au sudat așa cum își dorește tânărul tehniciani. Nick a efectuat doar două teste școală înainte de reluarea campionatului, ambele pe cocheta arenă de la Mioveni, srtadionul Orășenesc. Mai întâi a terminat la egalitate, 1-1, cu FCU Craiova, iar miercurea trecută, a dispus de Muscelul Câmpulung cu scorul de 4-0. De asemenea, formația galben-verde a debutat cu dreptul în campionat, 1-0, cu Petrolul Ploiești, sâmbătă însă, Nicolae Dică mai vrea un amical pentru a regla din timp relațiile de joc la echipă. Astfel, tehnicianul de la Mioveni le-a solicitat diriguitorilor de la Muscelul Câmpulung un nou joc amical, iar oficialii musceleni au acceptat. Miercuri, cu începere de la ora 14.00, Muscelul Câmpulung va susține un nou joc de gală în compania celor de la CS Mioveni, tot pe stadionul Orășenesc.

Chiar dacă am pierdut, echipa s-a mișcat bine, am avut momente de joc bune cu pase succesive. Am atacat poarta adversă, chiar am avut ocazia să deschidem scorul prin șutul lui Ghiță. Însă, formația din Mioveni cu jucători cu mult mai mare experiență decât a jucătorilor noștri și-a pus ampreta pe joc și s-au impus la capătul unui joc frumos și plăcut. Mai mult, antrenorul Nicolae Dică a rămas plăcut impresionat de replica dată de musceleni, iar imediat după terminarea jocului amical m-a sunat și a solicitat să mai efectuam o partidă amicală la mijlocul acestei săptămâni. Am acceptat, mai ales că noi ne-am reunit doar de o săptămână și avem nevoie de astfel de partide amicale tari, cu echipe de calibru. O să vină și mai mulți jucători în probe la Muscelul și este un bun prilej să îi vedem la lucru – a spus vicepreședintele muscelean Costin Ghiță.

Alte știri