Muscelul Câmpulung și-a ”betonat” apărarea. Al 9-ulea transfer al iernii la Câmpulung

Muscelul Câmpulung a disputat în sâmbătă, la prânz, o nouă partidă amicală, ultima înaintea pregătirii centralizate care va avea loc pe paln local. Muscelenii au pierdut la limită, 1-2, întâlnirea cu Olimpic Zărnești, nimemi alta decât echipa de pe primul loc în seria a 5 a, Liga a3 a. Muscelul Câmpulung a reușit să obțină semnătura unui fundaș de meserie, Ionuț Mihăescu, crescut și format la FC Argeș, dar care a bifat minute bune la echipe din eșalonul secund cu pretenții.

Muscelul Câmpulung a susținut sâmbătă, la prânz, ultimul joc de verificare din această perioadă precompetițională. Parteneri de întrecere au fost ardelenii de la Olimpic Zărnești, nimeni alții decât cei care conduc în clasamentul seriei a cincea. Alb-roșii au început în forță și au deschis scorul în minutul 2, prin Damian Popopici, însă până la pauză, liderul a intrat la cabine la egalitate, 1-1. În partea a doua a jocului, ambii antrenori au făcut mai multe schimbări, oferindu-le minute și jucătorilor nou veniți. Olimpic Zărnești s-a impus până la final cu scoul de 2-1, ardelenii punctând spre finalul jocului.

Micuțul ”MM”  a mai realizat un transfer! Ionuț Mihăescu, ultimul transfer al muscelenilor…

Costin Ghiță-președinte Muscelul Câmpulung

Muscelul Câmpulung se transformă de la zi la zi. Echipa fanion a Câmpulungului, singura care încearcă să facă performanță pe dreptunghiul verde al Municiapului, acolo unde ani de-a rândul, mari fotbaliști ai țării au scris o filă în cartea de istorie a fotbalului muscelean, se zbate pentru a forma o echipă competitivă și imbatabilă, în perspectiva accderii în play-off, dar și în liga secundă, se întîrește de la zi la zi. Ultimul transfer reușit de musceleni, Ionuț Mihăescu, este un produs sută la sută al lui FC Argeș Pitești. Un puternic fundaș central, dar care poate să evolueze și în lateral, Mihăescu a mai evoluat în carieră pentru Foresta Suceava, CS Afumați și Metalul Buzău. În vârstă de 22 de ani, Ionuț Mihăescu este bine venit la Câmpulung, mai ales că, Robert Stănici, un alt fundaș de meserie transferat în această iarnă, la Câmpulung, este suspendat în primele tei etape. De departe însă, trebuie remarcat faptul că,Costin Ghiță, ”MM-UL”” din fotbalul românesc la niveș de liga 3 și a 2, s-a zbătut și se zbate încontinuare pentru ca echipa pe care o manageriză să continue pe aceeași linie ascendentă pe care a fost începând cu acest campionat de l3. Astfel că, ”MM-UL” Costin Ghiță, un puștan căruia nu-i dădeau nimeni nicio șansă, iată că se află la 3 puncte de a duce echipa din Câmpulung în play-off-ul ligii 3 și, cu mari șanse la promovare în L2.

Alte știri