Muscelul Câmpulung s-a reunit la stadionul Municipal! Doar 16 jucători au răspuns prezent la primul antrenament al anului

Gruparea musceleană de Liga a 3 a, ACS Muscelul Câmpulung s-a reunit la stadionul Municipal în vederea reluării pregătirii din intersezon. La prima strigare a antrenorului principal Vasi Slăninoiu au răspuns prezent doar 16 jucători, restul lipsind motivat. Ca o surpriză, începând din partea a doua a campionatului, Vasi Slăninoiu va fi ajutat de Cristi Anghelina, un jucător cu ștate vechi la nivelul ligii a 3 a.

Echipa de liga a 3 a, Muscelul Câmpulung, s-a reunit la început săptămânii, la stadionul Municipal, în vederea reluării pregătirilor din acest intersezon. La prima strigare a antrenorului principal Vasi Slăninoiu au răspuns prezenți doar 16 jucători, restul au fost învoiți de conducere și se vor alătura celorlalți jucători în cursul acestei săptămâni. Din motive medicale nu a fost prezent Francesco Bucurescu acesta acuzând o răceală puternică și vedeta echipei, Georgian Jenaru transferat în aceste zile la echipa de la poalele Mateiașului. De asemenea, mai marii clubului muscelean au reușit să-l convingă pe Cristi Anghelina să vină alături de ecgipă. Acesta din urmă, cu ștate vechi la liga a treia, îl va seconda pe antrenorul principal, Vasi Slăninoiu. Conducerea echipei a anunțat, prin vocea vicepreședintelui Costin Ghiță că în zilele următoare, la Câmpulung vor sosi mai mulți jucători cu care se află în discuții destul de avansate. Întreaga săptămână ”vulturii” soș-albi se vor pregăti pe plan local la Câmpulung, iar miercuri va susține primul joc de verificare din această perioadă, în deplasare, în compania formației de primă ligă CS Mioveni.

Alte știri