Musceleni după gratii! Mandate puse în executare de poliţiştii argeșeni

Doi bărbați din Argeș, unul din Municipiul Câmpulung, iar altul din Vlădești, au ajuns după gratii. Primul, în vârtsă de 43 de ani, a primit o condamnare de 4 ani și 4 luni pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte amenințări, iar cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 26 de ani, va sta după gratii 1 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe un bărbat de 43 de ani, din acelaşi municipiu, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.

Bărbatul a fost încarcerat.

 

  • Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeş, privind pe un bărbat de 26 de ani, din Vlădeşti, condamnat la 1 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără drept.

Bărbatul a fost încarcerat.

Sursa: IPJ Argeș

Alte știri