Musceleni depistați conducând cu viteză excesivă

În ziua de 10 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat cu aparatul RADAR pe raza de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și sancționarea abaterilor la regimul circulației.

Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.560 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 4 permise de conducere, ca urmare a depășirii regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h peste limitele de pe sectoarele de drum unde au fost constatate abaterile.

Vitezele cu care cei 4 conducători auto au fost înregistrați cu aparatul RADAR sunt cuprinse între 103 și 124 km/h.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 70 de ani, din Poienarii de Muscel, care conucea un autoturism pe strada Șoseaua Națională, din Câmpulung, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h.

De asemenea, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, a fost depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bughea de Sus, care a fost înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Totodată, a fost aplicată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Alte știri