Musceleanul, Vlad Mariea a început perioada de recuperare la clubul din Bulevardul Ghencea

Cel mai bun produs al luptelor greco-romane din Muscel, dar și din  întreg județul Argeș, din ultimii 20 de ani,  Vlad Mariea, se află în această perioadă la București, acolo unde urmează perioada de recuperare după operația suferită la umărul drept, în urma accidentării de la Cupa Mondială care a avut loc, la finalul anului trecut, în Serbia.

Vlad Mariea, luptătorul descoperit și crescut pentru marea performanță de antrenorul muscelean, Anton Arghira, trece printr-o perioadaă nefastă din punct de vedere sportiv. Creditat cu mari șanse la podiumul olimpic din 2024, Paris, musceleanul Vlad Mariea, a suferit o accidentare stupidă la Cupa Mondială care s-a desfășurat în lșuna decembrie a anului trecut în Serbia.

Singurul tricolor din întreaga delegație a României cu șanse reale la o medalie mondială, s-a accidentat în timpul luptei cu adversarul său direct la ocuparea ultimului loc pe podiumul de premiere și, astfel, a ratat bronzul mindial. Mai mult, la începutul acestui ani, Vlad Mariea a hotărât să sew opereze la umărul drept, l ao clinică de specialitate din București.

 

După mai bine de 2 săptămâni de la intervenția chirurghicală suferită, ambițiosul sportiv muscelean și-a reluat antrenamentele, pe moment, de recuperare la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, club la care este legitimat.  Multiplu medaliat mondial, european și național, Vlad Mariea ține stindardul sus al școlii de lupte greco-romane de la Câmpulung, una deosebit de valoroasă și apreciată, atât în țară cât și peste hotare. Sit-ul Federație Române de Lupte îi dedică pagina de zi sportivului tricolor muscelean, și îi urează multă baftă în recuperare cât și în luptele care urmează. De asemenea, noi, muscelenii, suntem alături de cel mai reprezentativ sportiv din orașul de la Poalaele Mateiașului, și, de ce nu, după marele pugilist Mircea Fulger, de ce nu,  Vlad Mariea ar fi următorul medaliat olimpic al Argeșului!

FRL” O nouă luptă! Componentul Lotului de Lupte Greco-romane, Vlad Mariea a început recuperarea! După accidentarea suferită la Cupa Mondială din Serbia, Vlad a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și se află în plin proces de recuperare. Mult succes și revenire cât mai rapidă”

Alte știri