Muscelean reținut pentru furt și tâlhărie

Polițiștii de investigații criminale din carul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosințăconducere fără drept (două acte materiale) și tâlhărie calificată, conform art. 230, 335 și 234 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că, în zilele de 21 și 22 aprilie a.c., un bărbat de 23 de ani, din Hârtiești, ar fi sustras două autoturisme lăsate neasigurate și cu cheile în contact, de pe raza municipiului Câmpulung, respectiv localității Hârtiești.

De asemenea, din cel de-al doilea autoturism, bărbatul ar fi sustras un telefon mobil și suma de aproximativ 1.000 de lei, iar în momentul în care a fost surprins de proprietar, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe acesta în zona feței.

Reamintim că în ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 24 aprilie a.c., a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Alte știri