Meci amical/Petrolul Hârtiești-Muscelul Câmpulung, 2-6. Alb-roșii, demonstrație de fotbal.

Echipa fanion a orașului, Muscelul Câmpulung a susținut, marți, un joc amical în compania formației de LIga a 5 a, Petrolul Hârtiești, nimeni alta decât liderul la zi al seriei Nord. Alb-roșii s-au impus de o manieră categorică, 6-2, la capătul unui joc în care Vasi Slăninoiu, antrenorul echipei din Liga a 3 a, a folosit întreg efectivul de joc. Nou-veniții Lucas Fernandez și Elivis Ciccio, folosiți din primul minut pare să-i fi convins pe mai marii echipei de la Poalele Mateiașului și, mai mult ca sigur, aceștia vor fi înregimentați la echipa din Câmpulung. De departe, un plus pentru organizatorii meciului, primarul Cosmin Ștefan și viceprimarul Cătălin Muraru – doi tineri inimoși care au oferit ceaiuri calde jucătorilor celor două echipe pentru ca, la final, cei doi amfitrioni să-i invite la un grătar de mici.

Muscelul Câmpulung, echipa care reprezintă orașul la nivelul fotbalului național, Liga a 3 a, a susținut marți un test în compania formației de Liga a 5 a, Petrolul Hârtiești, nimeni alta decât liderul la zi al seriei Nord, din Campionatul Județean. Muscelenii au deschis scorul prin Lucas Fernandez, un asiatic de naționalitate americană, sosit în probe la echipa patroinată de Dr. Claudiu Ciolan. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu și au restabilit egalitatea prin Denis Muraru, însă alb-roșii și-au intrat în ritm și, muștruluiți serios de pe margine de antrenorul Vasi Slăninoiu au mai punctat, până la final de cinci ori prin Andrei Nuță, Antonio Niță, de două ori, Codruț Turcin și Ștefan Ghiță pentru ca Tătulescu, de la gazde să închidă tabela, 2-6. Una peste alta a fost un test util pentru ambele echipe, mai mult pentru Muscelul Câmpulung care în această perioadă testează mai mulți jucători veniți în probe. De departe cei mai în formă jucători și care au impresionat în acest meci amical de la Hârtiești sunt jucătorii stranieri din lotul alb-roșilor și anume, Lucas Fernandez, autorul primului gol și Elvic Ciccio, un mijlocaș de travaliu și foarte tehnic. Un plus pentru organizatori, primarul Cosmin Ștefan și viceprimarul Cătălin Muraru, doi tineri inimoși și împătimiți ai fotbalului. Cei doi edili ai localității au oferit ceaiuri calde jucătorilor, iar la final i-au invitat la un grătar de mici. De asemenea, în ciuda frigului pătrunzător de afară, la joc au asistat foarte mulți iubitori ai fotbalului, cocheta arenă din Hârtiești părând neîncăpătoare. Cele două formații se vor mai întâlni într-un joc amical până la începerea campionatului, tot la Hârtiești, oficialii musceleni rămânând plăcut surprinși de condițiile oferite de petroliști. Muscelul Câmpulung va evolua miercuri, la Mioveni, într-un joc amical cu echipa de prima ligă antrenată de Nicolae Dică.

Echipe Petrolul Hârtiești: Udrea – Duțan, Simion, Gălan, Tănase – D.Muraru, Țurlea, Rizescu, Borcănea – Stancu, Tătulescu.

Muscelul Câmpulung : Voicu – Nica, Nuță, Niță, Burcuș – Elvis Ciaccio – Floarea, Ene – Crânguș, Lucas Fernandez, Bucurescu.

Marcatori:AS Petrolul Hartiesti – FC Muscelul Câmpulung
2-6 (1-2)
0-1 Lucas Fernandez
1-1 Denis Muraru
1-2 Andrei Nuță
1-3 Antonio Niță
1-4 Antonio Niță
1-5 Codruț Turcin
1-6 Ștefan Ghiță
2-6 Nicus Tatulescu

Pe parcursul jocului cei doi antrenori au folosit toți jucători pe care i-au avut la dispoziție

Alte știri