Mașină răsturnată pe DN 73, la Valea Mare Pravăț

La această oră traficul este blocat pe DN 73 Câmpulung-Brașov. În condiții de carosabil umed, o mașină s-a răsturnat în localitatea Valea Mare Pravăț. Din primele informații, o șoferiță în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul volanului, ar fi lovit un cap de pod după care s-a răsturnat cu mașina pe carosabil. Șoferița a fost transportată la spital.

Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei de mers în condiții de ploaie. Se pare că, șoferița aflată la volanului unui autoturism Logan ar fi pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Șoferița acuza dureri în zona lombară și prezenta zgârieturi la membrul inferior drept, în zona gleznei. Aceasta a fost transportată la spital. Au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.
Circulația este oprită pe ambele sensuri de mers.
Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, există scurgeri de lichide combustibile.
Polițiștii rutieri desfășoară cercetările la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs accidentul.

Alte știri