Luni, 13, zi cu ghinion pe șoselele din Argeș! Accidente la Câmpulung și Curtea de Argeș soldate cu trei victime

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, la Curtea de Argeș, în această dimineață. La interval de o oră un alt accident de circulație s-a petrecut pe DN73, la ieșirea din Câmpulung spre Schitu Golești, soldat cu o victimă.
Coliziunea între autoturisme s-a produs la intersecția drumului județean cu DN 7C.
Paramedicii SMURD au asistat și transportat la spital un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, care acuza dureri în zona toracelui. Cea de-a doua victimă, o femeie, a fost asistată și transportată la spital de către echipajul SAJ.
La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

La distanță de o oră un alt accident de circulație s-a petrecut pe DN73, la ieșirea din Câmpulung spre Schitu Golești. Din câte se pare, șoferița a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit de un cap de pod.În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin care a fost preluată și transportat la spital de către echipajul SAJ. La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Polițiștii efectuează cercetările în ambele cazuri pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au produs accidentele rutiere

Alte știri