Luca Stancu a debutat sub tricolor la U19, iar Muscelul Câmpulung a bifat prima victorie în jocurile amicale, 3-1, la Horezu + Un mijlocaș și un portar au semnat cu echipa pregătită de Mircea Diaconescu

Fotbalistul muscelean Luca Stancu a debutat sub tricolor la U19, iar Muscelul Câmpulung a bifat primul succes în amicale, 3-1 în fața celor de la Flacăra Horezu. Joi, la prânz, oficialii musceleni au realizat alte două transferuri de jucători.  Ștefan Coman, mijlocaș, crescut la FCSB și un portar, Dănuț Mihăescu, format la școala de fotbal a lui FC Argeș și Sportin Pitești. Muscelul Câmpulung urmează să susțină sâmbătă un nou joc, la Dragoslavele, în compania formației Olimpic Zărnești, de altfel, un veritabil derby amical, al seriei a cincea.

 

Luca Stancu a debutat sub tricolor la U19

După mai bine de zece ani,  atunci când Georgian Jenaru era chemat la lotul U19, Câmpulungul da iar jucători la echipa națională a României. Este vorba de Luca Stancu, fotbalist ce evoluează sub tricoul echipei Muscelul Câmpulung, ocupanta locului secund în L3, Seria a cincea. Mijlocașul de bandă a fost chemat la lotul echipei naționale U19, unde a efectuat un stagiu de pregătire centralizat, în perioada 4-7 februarie, încheiat cu un joc amical împotriva divizionarei secunde Progresu Spartac. Luca Stancu a debutat sub tricolor în repriza secundă fiind folosit de selecționerul Adrian Dulcea pe post de fundaș dreapta. Luca Stancu a contribuit decisiv la victoria tricolorilor mici oferind un assist la golul de 2-1. Partida s-a încheiat cu victoria tricolorilor cu scorul de 4-2.

Muscelul Câmpulung, prima victorie în jocurile amicale. Alb-roșii s-au impus cu scorul de 3-1 în jocul cu Flacăra Horezu din deplasare.

După trei eșecuri înregistrate în jocurile amicale disputate în această perioadă de iarnă, 0-2, cu Dinamo București, 0-6, cu FC Argeș și 1-5, cu CS Mioveni echipe din eșaloanele superioare ale fotbalului românesc, Muscelul Câmpulung a bifat la mijlocul săptămânii primul succes din era Mircea Diaconescu. Alb-roșii s-au impus în amicalul de la Horezu în fața localnicilor de la Flacără cu scorul de 3-1 grație reușitelor lui Popovici, Jenaru și Cicu. Noul tehnician muscelean a început jocul de la Horezu cu un prim unsprezece din care au lipsit Jenaru, Ștefan Ghiță, Cicu  aceștia fiind introduși în teren pe parcusul jocului, fapt ce a condus la o evoluție foarte bună a muscelenilor. Din păcate, spre finalul partidei amicale de la Horezu, Ștefan Ghiță, s-a accidentat, acesta fiind incert pentru jocul de sâmbătă cu Olimpic Zărnești.

Încă două transferuri parafate de Muscelul Câmpulung

Dănuț Mihăescu

Dănuț Mihăescu

Ștefan Coman

Muscelul Câmpulung continuă să transfere jucători în perspectiva întăriri lotului. Noul tehnician al alb-roșiilor Mircea Diaconescu a renunțat în această săptămână la trei jucători Niță, Sajin și Turcin, iar în locul acestora au fost aduși mijlocașii Aleksander Longher, Ștefan Coman și portarul Dănuț Mihăescu, ultimii doi semnând cu clubul de la poalele Mateiașului joi. Cum obiectivul trasat tehnicianului Mircea Diaconescu de mai marii clubului muscelean Dr. Claudiu Ciolan, principalul finanțator al echipei și de președintele Costin Ghiță, este acela de a reuși promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, este nevoie de ”sânge” proaspăt la echipă

Alte știri