Lereștean reținut pentru trafic de minori și proxenetism! Șase persoane au fost conduse la audieri

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiști pentru trafic de minori și a obligat mai multe fete să practice prostituția. Șase persoane au fost conduse la audieri, iar cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ora urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

La data de 10 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Lerești, la locuința unui bărbat, de 22 de ani.
În urma percheziției, a fost descoperit și ridicat un telefon mobil. 6 persoane au fost conduse la audieri.
Din cercetări a reieșit că, din septembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire și le-ar fi determinat să practice prostituția în folosul său.
La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au reținut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori.
În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeș.
Foto: Descriptiv

Alte știri