(Video) Lăsați în libertate după ce au tâlhărit, bătut și amenințat cu pistolul un tânăr

Doi bărbați au fost lăsați în libertate de către judecători și sunt cercetați sub control judiciar după ce au bătut și amenințat un tânăr. Cei doi au un cumul de fapte, loviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.
Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 23 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza Piteștiului, în zona Pieței Smârdan, cei doi bărbați, de 42 și 44 de ani, au lovit și amenințat cu un pistol pe un tânăr de 21 de ani, pe fondul neînțelegerilor legate de vânzarea anterioară a unui telefon mobil. În aceleași condiții, cei în cauză ar fi distrus telefonul persoanei vătămate și obiecte de vestimentație, totodată lipsindu-l de libertate și sustrăgând suma de 800 de lei, primită de la unul dintre cei în cauză, în cadrul tranzacției anterioare.
În urma percheziţiilor, au fost identificate un pistol neletal, precum și o pușcă cu aer comprimat, dar și muniție tip bile metalice și de cauciuc, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, dar judecători au stabilit că pot fi cercetați sub control judiciar.

Alte știri