L4/CSC Suseni-ARO Câmpulung, 1-7. Lecție de fotbal oferită de liderul din Câmpulung

Liderul incontestabil al Ligii a 4 a, ARO Muscelul Câmpulung a obținut o nouă victorie la scor, 7-1, în deplasarea de la Suseni, în fața formației locale. Costea cu o dublă, Jenaru, Chirciu, Cicu și Bogdan Stoica au punctat pentru victoria alb-albaștrilor. ARO  a mai beneficiat și de un autogol în prima repriză, însă lecția de fotbal oferită de Costea și compania nu va fi uitată prea curând de formația din Suseni.

 

ARO Câmpulung este de neoprit în lupta pentru câștigarea campionatului Ligii a patra și, implicit, accederea la barajul de promovare în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Având o linie de clasament perfectă, 13 victorii din tot atâtea posibile, 39 de puncte și un golavareaj de invidiat, 66 de goluri marcate și doar 7 primite, ARO Câmpulung domină autoritar competiția. Acest lurcu au simțit pe pielea lor jucătorii din Suseni la jocul de sâmbătă, de pe teren propriu în care nu au putut ține piept ”taifunului” Mihai Costea, atacantul de 5 stele din echipa pregătită de profesorul Ovidiu Tică. ”Nilă” a deschis scorul repede, încă din primul mitan, pentru ca, altruist fiind să-i paseze colegului din linia de atac, Gabriel Jenaru pentru 2-0. Tot Mihai Coste duce scorul la 3-0, reușind astfel dubla, pentru ca până la finalului primului act, muscelenii să aibe avantaj de 4-goluri,datorită unui autogol al unui jucător advers. La revenirea de la cabine și având avantaj, 4-0, pe tabela de marcaj, Prof. Ovidiu Tică îi aruncă în joc pe toți juniorii de pe bancă. Fundașul stânga, Chirciu își trece și el numele pe lista marcatorilor, la fel ca și Andrei Cicu, pentru ca festivalul fotbalistic să se încheie cu reușita căpitanului Bogdan Stancu. S-a terminat 1-7, cu jucătorii gazdă la pământ atât la propriu cât și figurat, iar lecția de fotbal oferită de Costea și compania nu o vor uita prea curând. De altfel, ARO a ținut să se și răzbune pe formația din Suseni. În campionatul trecut, muscelenii au remizat, 1-1, pe terenul acesteia și, astfel, a pierdut un tempo în lupta pentru întâietate cu CS Rucăr, campioana ediției trecute.

Am făcut un joc foarte bun, exact. Toți jucătorii au fost la înălțime. Arătăm ca o echipă campioană, nu are cine să ne încurce în acest sezon competițional, totul este la mâna noastră. Anul trecut, la Suseni, am pierdut două puncte, puncte ce ne-ar fi fost de ajuns pentru a ne impune în campionat. Nu a fost să fie atunci, acum le-am oferit o adevărată lecție de fotbal. – Prof. Ovidiu Tică, antrenor ARO Câmpulung

Alte știri