L3/ SC Popeşti Leordeni – Muscelul Câmpulung 2-1. Muscelenii, loviți de ghinion în Ilfov!

Muscelul Câmpulung Elitte a cedat, 1-2, în întâlnirea de la Popești Leordeni în fața formației din localitate, la capătul unui joc în care a lăsat o impresie frumoasă, ba mai mult, a primit aplauze la scenă deschisă datorită jocului etalat. Alb-roșii puteau sa dea lovitura pe stadionul din Popești, la scorul de 1-1, au avut două mari ocazii de gol prin Laz.

Tristețe mare în rândul delegației muscelene la finalul partidei de sâmbătă, de la Popești, acolo unde Muscelul Câmpulung Elitte a cedat, 1-2, în fața formației locale la capătul unui joc în care alb-roșii au arătat că știe fotbal și doar ghinionul a făcat ca să nu plece cu punct sau puncte din Ilfov. Partida a început într-o nota ușoară dominare a muscelenilor, congolezul Taz punând în pericol poarta gazdelor în câteva rânduri. Din păcate însă, cei care reușesc să înscrie au fost gazdele care au deschis scorul prin Onur Kaplan, în minutul 20. Golul primit nu le-a turnat plumb în ghete, așa cum se întâmplă de obicei, ba mai mult, muscelenii și-au văzut de joc și au atacat poarta ilfovenilor în căutarea golului egalizator. Gol care avea să vină 5 minute mai târziu. Muscelul avut o succesiune de trei cornere la poarta gazdelor, goalkeeperul ilfovean fiind pus serios la treabă de atacanții alb-roșii, mai ales atunci când Sanda a reluat periculos cu capul o minge din 7-8 metri, s-a opus în prima fază portarul și a respins până la Stelea, iar fundașul stânga a șutat imparabil restabilind egalitatea.

La pauză s-a intrat egal, 1-1, iar la revenirea de la cabine, tot Muscelul Câmpulung a fost echipa care a surprins și a controlat jocul. Mai mult, Laz, congolezul din echipa musceleană ar fi putut aduce fericirea în rândul microbiștilor de la poalele Mateiașului, dacă ar fi fructificat una din cele două mari ocazii de gol pe care le-a irosit. Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 75, Valentin Niculaie duce scorul la 2-1 în favoarea gazdelor dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri de poarta apărată de Horeboiu.

Muscelul Câmpulung a alergat din nou după egalare, însă fluierul de final al centralului partidei i-a găsit pe Sanda și compania prăbușiți la pământ, și la propriu și la figurat. Din păcate Muscelul Câmpulung rămâne și după această etapă fără punct sau puncte, dar jocul echipei din partida de la Popești dă mari speranțe pe viitor. Etapa viitoare Muscelul Câmpulung întâlnește pe Municipal formația FC Pucioasa care a terminat la egalitate, 2-2, partida de pe teren propriu cu Flacăra Moreni.

 

 

Alte știri