L3/Real Bradu-Muscelul Câmpulung, 1-1. Muscelenii, ca pasărea Pheonix, renasc din propia cenușă

Gruparea fotrbalistică de Liga a 3 a, Muscelul Câmpulung traversează o perioadă bună, de două etape echipa pregătită de Vasi Slăninoiu nu a mai cunoscut gustul amar al înfrângerii. Etapa trecută muscelenii au remizat cu FCSB2, 1-1,pe Municipalul din Câmpulung, pentru ca azi, să obțină un nou rezultat de egalitate, 1-1, de data aceasta pe terenul celor de la Real Bradu. Muscelul Câmpulung are atitudine în joc și începe să arate ca o echipă, puștii înregimentați sub culorile alb-roșii ale grupării de la Polaele Mateiașului încep să-și arate colții și le dau o ”palmă”, metaforic vorbind, celor care i-au criticat și le-au pus la îndoială calitățile de fotbaliști.

”Mergem la Bradu să aducem punct sau puncte. Echipa se află într-un real progres, de la joc la joc parcă avem o altă atitudine, avem mentalitate de învingători. Chiar dacă nu am învins etapa trecută cu FCSB2, echipa a arătat bine! aș a început conferința de presă de dinaintea jocului de la Bradu oficialii musceleni, vicepreședintele Gihță susținut de antreniorul Vasi Slăninoiu. Și au avut dreptate. Echipa Muscelul Câmpulung arată de la joc la joc mult mai bine, are atitudine și parcă își dorește mult mai mult să iasă învingătoare de pe teren. Puștii aduși și înregimentați la echipa de Liga a treia, de la Poalele Mateiașului, de finanațatorul echipei, Dr. Claudiu Ciolan încep să-și arate colții. Iar acest lucru l-au făcut în jocul de la Bradu, în confruntarea cu formația locală, Bradu, echipă aflată pe loc de play-off cu două etape înainte de pauza de iarnă. Puține echipe au plecat cu punct sau puncte de pe sinteticul de la Bradu, printre care, iată se numără și Muscelul Câmpulung. După o primă repriză bună, echilibrată pe alocuri, în care alb-roșii au știut cum să gestioneze jocul, la cabine s-a intrat la egalitate, 0-0. Imediat după pauză, gazdele au deschis scorul prin Dima, în minutul 46, însă Manole și compania nu au capotat. Cu Ghița în teren, revenit după o suspendare de patru jocuri în urma cartonașului roșu încasat la Tunari, Muscelul Câmpulung a fost viara întâi. Bogdan Manole a dirijat foarte bine compartimentul defensiv, Eduard Niță a fost metronomul de la centru terenului, a făcut risipă de efort,un adevărat argint viu, poate cel mai bun jucător din teren, a a dat încredere celorlalți coechipieri, iar golul egalizator plutea în aer. În minutul 81, Eduard Niță restabilește egalitatea în urma unui joc bun și ecxact al echipei de la poalele Mateiașului, joc în care și-a surprins adversarul pe mai întreaga durată a sa. Din păcate, Muscelul Câmpulung a plecat de la Bradu doar cu un singur punct, pe bună dreptate echipa pregătită de Vasi Slăninoiu ar fi meritata victoria, însă și un punct este bun în lupta pentru evitarea retrogradării. Doar șapte puncte îi despart pe musceleni de predarea lanternei roșii a clasamentului, iar dacă echipa va evolua și pe viitor la fel acest lucrdu dă speranțe iubitorilor sportului cu balonul rotund din urbea noastră într-o revenire, într-o renaștere, la fel ca Pasăre Phoenix care a renăscut din propria cenușă.

Un joc bun al nostru, am ratat câteva șanse de a deschide scorul in prima repriza ,după pauza am ieșit de la cabina puțin relaxați, a venit golul gazdelor, dar echipa a revenit rapid, am reușit sa egalam și după am dominat jocul, dar ramane rezultatul de 1-1 , astăzi cred ca meritam victoria… Atitudinea băieților din meciul de astăzi ne da speranțe mari. Costin Ghiță-vicepreședinte Muscelul Câmpulung Elitte

Alte știri