L3/Muscelul Câmpulung-Real Bradu, 0-1. Muscelenii, eșec pe Municipal după plecarea lui Alecsandru Popovici de la echipă.

ACS Muscelul Câmpulung a cedat, 0-1, în întâlnirea de pe Municipal în fața formației argeșene, Real Bradu la capătul unui joc în care gazdele au etalat un joc anost, simplu și fără niciun orizont. Mai mult decât atât, jucătorii musceleni sunt mediocri, dacă nu foarte slabi, sau cel puțin aceasta a fost impresia lăsată la finalul  jocului cu Real Bradu. Antrenorul de conjunctură, Vasi Slăninoiu a fost trădat de proprii jucători, iar unul dintre aceștia, intrat în partea secundă a întâlnirii, cel mai slab din teren, a avut un comportament și un limbaj suburban la adersa căpitanului Pătrănoiu spre finalul jocului.

 

”Nu am văzut atitudine la jucători în partidele jucate în deplasare, iar în jocurile de acasă nu m-a mulțimit evoluția echipei per total. Acestea au fost unele dintre motivele care au dus la despărțirea de Alecsandru Popovici. Aștept mai mult de la jucători în partidele viitoare și, de ce nu, chiar de vineri în partida cu Real Bradu„ spunea la conferința de presă premergătoare jocului cu argeșenii, joc din cadrul etapei a 5 a, președintele finanțator al formației de Liga 3, Dr.Claudiu Ciolan. Din păcate sau din fericire pentru cel care plătește 15 mii de euro lunar pentru echipa ACS Muscelul Câmpulung, atitudinea propriilor jucători în partida cu Real Bradu, scor 0-1, a fost jalnică, cel puțin în partea secundă, iar absența de la joc a președintelui finanțator a fost spre binele domniei sale. Dacă în prima repăriză muscelenii au avut atitudine în joc, atât cât să trimită în bară balonul la o nesincronizare a apărătorilor din Bradu, în partea a doua a jocului au fost de nerecunoscut. Ba mai mult, jucătorii care au intrat pe parcursul reprizei secunde nu au adus plus valoare în jocul echipei, așa cum ar fi dorit antrenorul Vasi Slăninoiu. Iar dacă ar fi sa facem o radiografie a celor veniți de pe bancă, valoarea lor în joc a fost zero, ba mai mult, spre finalul partidei, unul dintre aceștia, care nici măcar nu merită să-i pronunțăm numele, a avut o atitudine și un comportament suburban la adresaa ”căpitanului” Pătrănoiu. Cu aere de vedetă, dar cu un randament mediocru, acesta profită de bunăvoința finanțatorului Ciolan și încă mai îmbracă tricoul formației din Câmpulung. Real Bradu a câștigat meritat partida de la Câmpulung, chiar dacă a marcat dintr-o fază în care nimeni și nimic nu ar fi anticipat, avându-l în prim plan pe cel mai valoros fotbalist din lot, Dragoș Horeboiu. Goalkeeperul muscelean, în încercarea de a degaja un balon din propria suprafață de pedeapsă a trimis direct în picioarele lui Marian Mihai și mingea a intrat în propria poartă.  Astfel, după derularea a cinci etape din actuala stagiune competițională de L3, ACS Muscelul Câmpulung rămâne cu doar 4 puncte acumulate în clasamentul seriei a patra, iar viitorul echipei nu pare a fi unul așa cum și l-ar fii dorit președintele finanțator, Dr. Claudiu Ciolan.

Alte știri