L3/CS Dinamo București-Muscelul Câmpulung, scor 2-3. Șase victorii din șase meciuri disputate, procentaj sută la sută și muscelenii au evitat retrogradarea

Muscelul Câmpulung Elitte a încheiat play-outul campionatului ligii a 3 a cu o victorie obținutăîn ”Groapă” în fața formației CS Dinamo București, scor 3-2 și stabiliște un record la acest nivel. Șase victorii din șase meciuri, procentaj maxim de puncte, iar alb-roșii termină campionatul en-fanfare, pe locul 7 în clasamentul general, evitând astfel retrogradarea. Antonio Niță și Cristi Anghelina, ultimul cu o dublă au adus victoria muscelenilor în Șoseaua Ștefan cel Mare.

 

Muscelul Câmpulung Elitte a încheiat această ediție de campionat pe un onorabil loc 7. Chiar dacă în timpul campionatului regulat echipa a avut sincope, din primăvară, odată cu începerea play-outului, alb-roșii parcă au renăscut din propria cenușă, ca pasărea Phoenix. Principalul finanțator al echipei Dr. Claudiu Ciolan a fost inspirat și a adus lângă echipă un tehnician cu ștate vechi la nivelul ligii a doua și a treia, pe Marius Stoica, iar revirimentul echipei începea să se vadă. Stoica a condus în ultimele șase partide din play-out echipa din tribună, din umbră cu se spune, iar rezultatele nu au încetat să apară. Victorie la Pucioasa, 1-0, acasă cu Dinamo București, 1-0, în deplasare la FCSB2, același scor 1-0, victorii acasă cu Unirea Bscov, 4-0, cu Pucioasa, 2-0 și a încheiat en-fanfare cu o victorie spectaculoasă obținută în ”Groapa” din Șoseaua Ștefan cel Mare în fața celor de la Dinamo București cu scorul de 3-2. Se poate spune că, Marius Stoica a fost pentru musceleni salvatorul din umbră, însă nu trebuie să luăm din meritele celorlalți, jucători, antrenori staff tehnic. Muscelenii au fost tot timpul la timonă în partida cu Dinamo București. Antonio Niță a deschis scorul, apoi bucureștenii au egalat, Cristi Anghelina i-a adus pe musceleni din nou în avantaj, pentru ca Dinamo să revină pentru a doua oară și să egaleze scorul la doi. Fane Ghiță a scos în ultimul minut de joc o lovitură de la 11 metri, iar Cristi Anghelina ”bătrânul” din atacul muscelenilor să-și asume responsabilitatea și să execute perfect lovitura de pedeapsă și astfel să pecetluiască scorul final, 3-2 pentru Muscelul Câmpulung.

Alte știri