L3/Cetate Râșnov-Muscelul Câmpulung, scor 1-1. Muscelenii obțin un punct la ”poalele” Tâmpei și privesc încrezători spre viitor!

Mult așteptatul derby al seriei a 5 a, dintre Cetate Râșnov și Muscelul Câmpulung s-a încheiat nedecis, 1-1. Muscelenii obțin, astfel, un punct la ”poalele” Tâmpei pe un teren greu, desfundat pe alocuri, în fața unui adversar care a etalat încă de la început un joc dur, uneori dus până la extreme. Gazdele au deschis scorul prin Bogdan Roșu, în minutul 43, iar muscelenii au egalat prin Antonio Niță, în minutul 75.

 

 

Meciul dintre Cetate Rasnov si Muscelul Campulung, considerat a fi cel mai asteptat al etapei, s-a terminat la egalitate, 1-1. Ambele echipe au avut ocazii de gol, dar au fost si foarte atente in aparare. Gazdele au fost foarte aproape de a deschide scorul la jumătatea primei reprize însă șutul foarte bun al lui Roșu a fost reținut cu siguranță de goalkeeperul muscelșean Marin. Până la pauză, din cauza terenul foarte greu, acoperit de zăpadă coroborat cu joc dur etalat de gazde, italianul Ciaccio a fost scos de pe teren cu targa în urma unui fault grosolan al unui fundaș ardelean. De asemenea, cel mai tehnic jucător din teren, Ștefan Ghiță a fost”controlat” la glezne încă din primul minut, gazdele știind ce pericol îi așteaptă dacă îi lasă spații libere ”căpitanului” de la Muscelul. În minutul 43, Cetate Râșnov deschide scorul prin Roșu, scor care avea să rămână pe tabela de marcaj până la pauză. Reveniți de la cabine alb-roșii au pus stăpânire pe joc și au reușit egalarea prin Antonio Niță, în minutul 75, pengtru ca, cinci minute mai târziu, Turcin scăpat singur cu poartrul advers să nu găsescă ținta.  S-a terminat 1-1, un scor echitabil dacă se ține cont de condițiile de joc, de starea gazonului impracticabil la un moment dat,  cât și de intemperiile de la ora jocului, ninsoare abundentă. În urma acestui rezultat, Cetate Râșnov rămâne pe prima poziție în clasament seriei a 5 a, datorită golaverajului +19, față de +17 câr are Muscelul Câmpulung care se  situează pe poziția secundă, însă la finalul campionatului, dacă cele două echipe vor merge cap la cap, prima poziție va fi ocupată de musceleni datorită rezultatelor directe, 2-1 și 1-1.

Alte știri