Karina Pahonțu, ”micuța Picasso” din Câmpulung s-a ”încoronat regina” probei de Creației Plastică la concursul internațional ”Basmele Reginei Maria”!

La începutul lunii, la Palatul Elisabeta din Capitală, a avut loc premierea elevilor participanți la Concursul Internațional ”Basmele Reginei Maria”. Prestigioasa competiție este organizată de Palatul Copiilor din Craiova și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Măjestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și al Alteței Sale Regale, Principele Radu. Karina Pahonțu, elevă în clasa a VI a, la Școla Gimnazială ”Oprea Iorgulescu” din Câmpulung s-a încoronat ”regina” concursului obținând premiul I la Creație Plastică. O altă elevă a Școlii Gimanziale ”Oprea Iorgulescu, Teodora Ungureanu a obținut locul al doilea la Creație Literară.

Ediția din anul acesta a cuprins trei secțiuni, Creație Literară Originară (basm și pagini de jurnal), Artă Plastică și Artă Digitală. Printre laureații din acest an s-a numărat și Karina Pahonțu, din clasa a șasea a Școlii Gimnaziale ”Oprea Iorgulescu”, micuța Picasso din Câmpulung reușind să cucerească laurii probei de Creație Plastică, încoronându-se totodată ”Regina” secțiunii.

Teodora Ungureanu, elevă tot în clasa a șasea la prestigioasă unitate de învățământ din Câmpulung s-a clasat pe poziția a doua la Creație Literară.  Felicitându-i pe toți copiii particianți, Principesa Sofia a găzduit, în numele Majestății Sale Margareta, în grădina Palatului Elisabeta ceremonia de premiere din cadrul concursului. De menționat că, alături de cele două eleve, Karina Pahonțu și Teodora Ungureanu, a fost prezentă și profesoara Carmen Ungureanu.

 

Alte știri