Karina Pahonțu, ”micuța Picasso” a României! Musceleanca a obținut premiul I la Concursul Internațional de creație originală ”Basmele Reginei Maria”

Karina Pahonțu, ”Micuța Picasso” a României a obținut pentru al doilea an consecutiv cununa cu lauri la Concursul Internațional de creație originală ”Basmele Reginei Maria” eveniment ce se desfășoară sub Înaltul Patronat al Majestății Sale Regale Principele Radu Al României. Musceleanca a uimit juriul cu lucrarea sa și, astfel, a fost primită la Palatul Elisabeta acolo unde Principele Radu Al României a felicitat-o și i-a înmânat diploma pentru Premiul I

Concursul Internațional de creație originală”Basmele Reginei Maria”, eveniment ce se desfășoară sub Înaltul Patronat al Majestății Sale Regale Principele Radu Al României a adunat la start participanți din țară dar și de peste hotare. Printre sutele de participanți s-a aflat și Karina Pahonțu, musceleanca ce uimește de la an la an specialiștii în domeniu. Elevă în clasa a VII a la Școala Gimnazială ”Nanu Muscel”, Karina Pahonțu s-a ”încoronat regina” secțiunii Artă Plastică, pentru al doilea an consecutiv. Micuța Picasso a României a avut ca temă ”Ploaia de Stele” de Frații Grimm, mai precis toți concurenții la secțiunea Artă Plastică au trebuit să citească povestea iar mai apoi să expună pe planșa de desen cât mai succint povestea. Karina Pahonțu, prin lucrarea ei, o adevărată capodoperă de artă, a uimit și de această dată juriul, iar talentul și perseverența i-au fost răsplătite pe măsură. Karina Pahonțu a fost primită la mijlocul săptămânii la Palatul Elisabeta din Capitală de chiar Principele Radu unde a fost premiată chiar de Majestatea Sa.

 

PLOIA DE STELE DE FRATII GRIMM

Alte știri