Ion Mînzînă, noul președinte ales, a condus prima ședință extraordinară a C.J Argeș

Vineri a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș condusă de noul președinte ales Ion Mînzînă și desfășurată prin mijloace electronice on-line.

În cadrul ședinței, au fost aprobate două proiecte de hotărâre:
1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.222/29.09.2020 privind aprobarea proiectului cu titlul “Consolidarea capacității Spitalului de Recuperare Brădet în gestionarea crizei sanitare COVID – 19”.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare #COVID – 19 pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, județul Argeș”.
Proiectul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID – 19” se derulează prin Programul Operaţional Infrastructură Mare și presupune accesarea de fonduri pentru dotarea unităților sanitare publice cu echipamente și aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală, echipamente pentru transport specializat, echipamente pentru decontaminare și suport triaj, necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID – 19 și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID – 19 la nivelul unităților sanitare.

Alte știri