Inter Câmpulung – CS Rucăr 2-1/ Interiștii s-au impus în derby-ul de Muscel și continuă să spere la câștigarea campionatului în liga a patra

Peste 2500 de spectatori au asitat la partida de sâmbătă, de pe Municipalul din Câmpulung dintre Inter și CS Rucăr, încheiată cu victoria gazdelor, 2-1, la capătul unui joc plin de suspans, cu răsturnări de situații, două eliminări, ambele în tabăra oaspeților și un spectacol de zile mari în tribune. Prin victoria obținută Inter Câmpulung s-a apropiat la un singur punct de CS Rucăr, formație care rămâne pe prima poziție în clasament, și speră încontinuare la câștigarea campionatului în liga a patra. Pentru Inter Câmpulung au marcat Ov. Stan, în min. 82 și Stancu, în minutul 85 din lovitură de la 11m după ce oaspeții au deschis scorul prin Ghiță în minutul 46.

Derby-ul etapei 25 din Liga a patra a Campionatului Județean de Fotbal a adus față în față cele mai bune două formații ale momentului Inter Câmpulung și CS Rucăr, iar atmosfera creată de galeriile celor două formații a fost una demnă de un veritabil derby. Dacă în prima repriză spectacolul din teren a lipsit cu desăvârșire, fiecare echipă așteptând greșeală celeilalte, în tribune s-a cântat, iar atmosfera a fost una de sărbătoare. La pauză cele două formații au intrat la egalitate, 0-0, scor ca îi mulțumeau pe oaspeți, însă la prima fază a părții secunde CS Rucăr deschide scorul prin Ghiță scăpat singur cu portarul Tănase, îl lobează elegant pe goal-kepeerul muscelean și trimpite în plasă. Bucurie de nedescris în rândul rucărenilor, atât în tribune cât și în dreptul băncii de rezervă. Muscelenii nu s-au panicat și au început să-și creeze ocazii la poarta adversă însă fără nici un rezultat pe tabdela de marcaj. În minutul 60 gazdele operează trei schimbări, Robu, Horvat și Popescu înlocuindu-i pe Irimia, Vintilă și Petre.

Horvat a ieșit primul la rampă la câtvea minute după ce a fost introdus ăîn teren. A trecut prin întreaga apărare a oaspeților în stil de mare jucător însă faza a rămas fără rezultat. În minutul 73 CS Rucăr a rămas cu un jucător mai puțin în teren. Fundașul dreapta Nica a văzut cartonașul roșu după ce l-a lovit ingtenționat cu palma pe Heroiu. Cu un om minus și cu avantajul golului marcat de Ghiță, CS Rucăr a făcut pasul înapoi, iar muscelenii au profitat din plin. Ov. Stan intrat și el între timp în teren la gazde a restabilit egalitatea cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri. Încurajați din tribune, muscelenii i-au cu asalt porta oaspeților în căutarea golului victorie. Gol care avea să vină trei minte mai târziu. Fundașul rucărenilor, Slăninoiu, lovește mingea cu mâna ăn suprafața de pedeapsă și centralul Călin a acordat lovitură de la 11 metri și, implicit, eliminare pentru cel mai bun jucător din tabăra adversă.

Căpitanul Bogdan Stancu a înscris de la punctul cu var și în tribune a început fiesta. CS Rucăr putea da lovitura în minutul 90 atunci când a trimis mingea în transversală dintr-o lovitură liberă, pentru ca la faza imediat următoare, Horvat să trimită cu capul peste din 2-3 metri singur cu poarta goală. Fluierul de final al centralului Iulian Călin, o prestâției demnă de un adevărat derby, ca de altfel a întregii brigăzi de arbitri, a consfințit victoria gazdelor, o victorie muncită și pe deplin meritată. Municipalul din Câmpulung s-a trezit la viață după foarte mult timp în care tribunele stadionului erau mai tot timpul goale, oferind o imagine dezolantă la partidele de fotbal, atât la juniori cât și la seniori în campionatele republicane șau județene

 

 

Alte știri